Foto Frame Kiko Gigantic -staand- *Nkuku* 50 x 35 cm zink

In voorraad
GK0201
€ 89,95

Glazen frame Gigantic van Nkuku ( 50 x 35 cm staand )

Nieuw in het assortiment van NKUKU: de Gigantic glazen KIKO frames. Maak je eigen persoonlijke creatie in een handomdraai. Door de glazen voor- en achterkant zijn ze niet alleen geschikt voor foto's maar ook voor andere waardevolle herinneringen zoals kaarten, concertkaarten en mooie tekeningen.

Mogelijkheden te over. Ze zijn nog mooier als je er een paar bij elkaar zet / hangt van verschillende maten en vormen. ( 5 maten met elk 2 vormen - staand of liggend - ). 

N.B: deze Gigantic kiko frame heeft een zinken ketting waarmee je het kan ophangen.

Bekijk hier alle maten.

Merk: Nkuku
Hoogte: 50 cm
Breedte: 35 cm
Materiaal: Glas / ijzer
Bezorging: Pakketpost 
Bezorgkosten: gratis ( boven de € 50.00 verzenden wij gratis )

Nieuw

Nkuku is een Engels bekend fair trade merk. De naam Nkuku is afgeleid van een dorpje in Zambia. Het idee om Nkuku te beginnen is ontstaan na een jaar werken, reizen hoofdzakelijk door Afrika en India. Op zoek naar een manier om de traditionele mooie producten te promoten is het bedrijf ontstaan. In Nederland is dit het eerste verkooppunt..... Nkuku is sociaal verantwoordelijk bezig en is gebouwd op de principes van Fair Trade en gelijke kansen. Nkuku is lid van twee leidende Fair Trade organisaties: WFTO World Fair Trade Organisation en BAFTS British Association of Fair TradeShops.

Meer informatie
Verzendkosten €4,95 Nee
Materiaal Glas
Cupmaat n.v.t.
DOELGROEP n.v.t.
GESCHIKT VANAF n.v.t.
Merk Nkuku
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Foto Frame Kiko Gigantic -staand- *Nkuku* 50 x 35 cm zink