Lijst Kiko XL *NKUKU* (liggend) 29 x 36 cm koper

In voorraad
KF1102
€ 49,95

Glazen frame extra groot 29x36 cm koper ( liggend ) Ariadne at Home

Nieuw in het assortiment van NKUKU: de extra grote glazen KIKO frames. Maak je eigen persoonlijke creatie in een handomdraai. Door de glazen voor- en achterkant zijn ze niet alleen geschikt voor foto's maar ook voor andere waardevolle herinneringen zoals kaarten, concertkaarten en mooie tekeningen. Mogelijkheden te over. Ze zijn nog mooier als je er een paar bij elkaar zet / hangt van verschillende maten en vormen. ( 4 maten met elk 2 vormen - staand of liggend - ). N.B: elk lijstje heeft een andere kleur lint ( de kleur is niet van te voren te bepalen ).

Bekijk hier alle maten.

Merk: Nkuku
Hoogte: 29 cm
Breedte: 36 cm
Materiaal: Glas / koper
Bezorging: Pakketpost DPD
Bezorgkosten: € 4,95 ( boven de € 50.00 verzenden wij gratis )

 

 

 

 

 

Wij zijn al jaren Thuiswinkelwaarborg gecertificeerd ! en wij worden door onze klanten beoordeeld d.m.v. KiyOh beoordelingssysteem!

Nkuku is een Engels bekend fair trade merk. De naam Nkuku is afgeleid van een dorpje in Zambia. Het idee om Nkuku te beginnen is ontstaan na een jaar werken, reizen hoofdzakelijk door Afrika en India. Op zoek naar een manier om de traditionele mooie producten te promoten is het bedrijf ontstaan. In Nederland is dit het eerste verkooppunt..... Nkuku is sociaal verantwoordelijk bezig en is gebouwd op de principes van Fair Trade en gelijke kansen. Nkuku is lid van twee leidende Fair Trade organisaties: WFTO World Fair Trade Organisation en BAFTS British Association of Fair TradeShops.

Meer informatie
Verzendkosten €4,95 Nee
Materiaal Glas
Cupmaat n.v.t.
DOELGROEP n.v.t.
GESCHIKT VANAF n.v.t.
Merk Housedoctor
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lijst Kiko XL *NKUKU* (liggend) 29 x 36 cm koper