Over ons  

 

CQstijl ( opgericht in 2012 )
Een origineel interieurcadeau ? Een leuk item voor je kinderen ? Een mooie tas om jezelf te verwennen ? Je vindt het allemaal bij CQstijl.nl. Origineel, vrolijk, chique en van een mooie kwaliteit. Alles altijd als een cadeau ingepakt ! Mooie artikelen voor een betaalbare prijs. Dat is stijl volgens CQstijl.

CQstijl webshop
Alle artikelen van CQstijl zijn verkrijgbaar via de webshop. Bestellen is makkelijk en het betalen gaat veilig ( via een beveiligde HTTPS betaalomgeving ). De producten worden na betaling gelijk verzonden (excl.weekend). Alles is op voorraad .Wilt u iets eerst in het echt zien? Dan kunt u terecht bij onze bedrijfshal in Bathmen. (Bel even voor een afspraak).

CQstijl is houder van het Thuiswinkelwaarborg 
Sinds november 2012 zijn wij een trotse eigenaar van het Thuiswinkel Waarborg certificaat ! Hiervoor hebben wij een hele zware certificering moeten doorlopen, en worden wij jaarlijks weer herkeurd. Voor u als klant moet dit heel veel vertrouwen in ons als webwinkel geven, door dit logo wordt het kaf van het koren gescheiden in het online winkelen.

Tot slot heel veel plezier met winkelen ......

Coby Spijkerman-Hollering
Eigenaar CQstijl

P.s: wil op de hoogte blijven van de laatste acties en de nieuwste producten ? Volg ons dan op:

Facebook
Twitter